Kwaliteitszorg binnen politie. Onderzoek naar de toepassing van kwaliteitsmodellen in de Belgische politie. (Annelies De Laender)

 

home lijst scripties inhoud vorige volgende  

 

Voorwoord

 

Dit werk is de afronding van de voortgezette opleiding ‘Master in het Overheidsmanagement en -beleid’. Omdat dit alles mogelijk was zonder de hulp en steun van een aantal mensen wil ik hier van de gelegenheid gebruik maken om deze te bedanken.

 

Graag wil ik mijn dank betuigen aan mijn promotor Prof. Dr. Geert Bouckaert en mijn begeleider Dhr. Joris Plessers voor de hulp tijdens het structureren en het verbeteren van mijn werkstuk.

Daarnaast wil ik tevens een woord van dank richten tot Dhr. Jacques Philippaerts (CGL), Dhr. Guy Vincke (Politiezone VLAS), Dhr. Nico De Baene (Politiezone Maldegem), Dhr. Tom Broekaert (Politiezone Zottegem/Herzele/Sint-Lievens-Houtem) en Dhr. Alain De Laender (Politiezone POLDER) die hun deskundigheid ter beschikking hebben gesteld om dit werk tot een goed einde te brengen.

 

Ook bedank ik mijn ouders en mijn broer Frederik. Zonder hun emotionele, logistieke en ook financiële steun was ik er nooit in geslaagd deze studies te volmaken.

 

home lijst scripties inhoud vorige volgende