Tussen kerk en markt. De profilering van de Evangelische Omroep in televisiedrama. (Charlotte Groenewegen)

 

home lijst scripties inhoud vorige volgende  

 

Dankwoord

 

Juni 2005

 

Na vele maanden werk heb ik mijn scriptie kunnen afronden en daarmee ook mijn studie Theater-, Film- en Televisiewetenschap. In de afgelopen vijf jaar heb ik heel veel geleerd over de media en over mijzelf. De dingen die ik tijdens mijn studie leerde kwamen meer dan eens in botsing met mijn christelijke geloof. Vanwege dit geloof was het voor mij een uitdaging om een onderwerp voor mijn scriptie te vinden waarin ik dit geloof kon koppelen aan mijn studie. Ik denk dat het met het onderwerp van deze scriptie goed gelukt is. Het was een uitdaging om de theorie van mijn studie te koppelen aan de praktijk binnen de Evangelische Omroep. Ik heb veel geleerd over deze omroep en veel waardering gekregen voor de wijze waarop de Evangelische Omroep haar zaken aanpakt.

Mijn bijzondere dank gaat uit naar Jacomien Nijhof en de afdeling drama: Natasja Visser, Ruth Zwart en Arnoud Bruinier. Jacomien, bedankt voor alle gesprekken en voor je adviezen. Zonder jouw hulp had ik nooit zo goed de weg gevonden binnen de EO. Ook wil ik de mensen bedanken die ik mocht interviewen. Ad de Boer, Wim de Knijff, Peter van der Wolf en Natasja Visser. Ik wil u bedanken voor uw tijd en voor het feit dat u uw ervaringen met mij wilden delen. Ook mijn begeleider Andreas Fickers wil ik bedanken voor zijn begeleiding.

Als laatste maar zeker niet het minst belangrijk wil ik mijn familie bedanken. Pappa en mamma, door jullie steun heb ik deze studie kunnen volgen en afronden. We hebben veel gepraat over mijn onderzoek en door deze gesprekken kreeg ik altijd weer inspiratie en energie om door te gaan. Bedankt voor alles. Mamma ik wil u bedanken omdat u mijn hele scriptie hebt nagelezen! Maarten, ook jou wil ik niet vergeten in mijn dankwoord. Je moest wat langer wachten dan gepland…maar nu is het eindelijk zover! Mijn scriptie is af en de toekomst ligt open voor ons samen. Dank je wel voor je steun en geduld in de afgelopen tijd. 

 

home lijst scripties inhoud vorige volgende