Analyse van medische hulpverlening in fictieseries. Inhoudsanalyse van 'Spoed' en empirisch onderzoek. (Kelly Damiaans)

 

home lijst scripties inhoud vorige volgende  

 

Voorwoord

 

Het verwezenlijken van deze eindverhandeling zou me niet zijn gelukt zonder de steun en hulp van een paar bijzondere mensen, niet alleen dit jaar maar tijdens heel mijn periode als student.

 

Op de eerste plaats zou ik mijn promotor, Prof. Van den Bulck, willen bedanken voor zijn begeleiding en grote hulp tijdens het maken van deze eindverhandeling. En Prof. Billiet voor zijn ondersteuning bij de verwerking van de gegevens met SAS.

Verder wil ik ook alle mensen bedanken die mij in het kader van deze studie te woord hebben gestaan of bruikbare informatie hebben bezorgd.

Zeer specifiek zou ik hier Prof. Sabbe, hoofd van de spoedafdeling van het Universitair Ziekenhuis Gasthuisberg, willen bedanken voor zijn deskundige uitleg. En de Vlaamse reddingscentrale voor het ter beschikking stellen van de reanimatiepoppen voor het experimentele onderzoek. Ook wil ik drie mensen bedanken die ervoor hebben gezorgd dat het experiment succesvol kon verlopen: Koen Goffings, ambulancier,en Rudy Linde en Rudi Decoutere, docenten in reanimatietechnieken.

 

Tot slot wil ik nog een woord van dank richten aan mijn ouders en vriend, zonder wiens steun ik deze eindverhandeling en studies nooit tot een goed einde had kunnen brengen. Ook mijn zus wil ik bedanken voor het nalezen van de teksten. En tenslotte al mijn vrienden die de vier jaren in Leuven tot een onvergetelijke herinnering hebben gemaakt.

 

Bedankt allemaal!

 

home lijst scripties inhoud vorige volgende