Les Congrès national wallon: een persstudie. (Davy Van Assche)

 

home lijst scripties inhoud vorige volgende  

 

Dankwoord

 

In de eerste plaats wil ik mama en papa bedanken. Het is dankzij hen dat ik de kans heb gekregen om te  studeren. Hierbij wil ik hen ook bedanken voor de goede zorgen in de loop van de jaren.  Mijn zus Nele verdient ook een plaatsje in dit dankwoord omwille van haar steun en grappige opmerkingen tijdens de redactie van deze scriptie.

Ook mijn lieve vriendin Audrey verdient alle lof. Zij heeft me steeds aangemoedigd in deze zware en moeilijke periode. Tijdens het schrijven van deze thesis heeft ze me ook vaak moeten missen. Haar mama, Daisy, moet ook worden bedankt.

Uiteraard bedank ik ook mijn vrienden, vriendinnen en kennissen: Andy, Arvid, Chrissie, Dave, Dean, Eddy, Elke, Gerlinde, Grietje, Joke, Kathrin, Kurt, Luk, Nathalie, Thomas, Veerle en alle anderen die ik op dit moment vergeet! Ik wil me ook bij iedereen verontschuldigen voor mijn ‘soms’ kregelig gedrag.

De naam Beerschot mag niet ontbreken in dit overzicht. Deze club was zowat de enige ontspanning die ik heb gehad in de afgelopen twee jaar!

Dan ben ik aanbeland bij de mensen die ik wil bedanken omwille van hun vakkundige en professionele hulp. Mijn promotor Bruno Dewever mag niet onvermeld blijven. Hij heeft steeds getracht me te helpen met de redactie van deze scriptie. Ook Maarten Van Ginderachter en Chantal Kesteloot verdienen het van bedankt te worden. Verder wil ik ook nog de volgende mensen bedanken: Paul Delforge, Corinne Godefroid, het personeel van het SOMA, het personeel van de Stadsbibliotheek Antwerpen, het personeel van de Universiteit Gent en het personeel van de KB van Brussel.

 

home lijst scripties inhoud vorige volgende