Rondhangen: een betekenisvolle tijdsbesteding voor jongeren? (Kaat Sabbe)

 

home lijst scripties inhoud vorige volgende  

 

Woord vooraf

 

 

Tussen de zoektocht naar een boeiend en relevant onderwerp en dit resultaat ligt een lange, moeilijke weg. Het is een weg van vallen en opstaan, maar ook van grote opluchting geweest. De moeilijkheid was om in een minimum van tijd een wetenschappelijk en maatschappelijk relevant werk te schrijven. Verschillende personen hebben mij op deze weg elk op hun eigen manier ondersteund, geÔnspireerd en uitgedaagd om verder te gaan. Een aantal mensen ben ik dan ook dank verschuldigd voor het afleveren van dit resultaat en voor het beŽindigen van deze voortgezette studies.

 

In de eerste plaats wil ik professor Nicole Vettenburg op het podium vragen voor de rol van promotor die zij opnam. Professor Vettenburg zorgde voor stevige begeleiding en ondersteuning, voor goede ideeŽn en boeiende gesprekken. Bedankt!

Vervolgens bedank ik mijn ouders die me gedurende deze voortgezette studies enorm hebben gesteund. Zij hebben deze boeiende studies aan de universiteit van Gent voor mij mogelijk gemaakt.

Een betoverende wave voor mijn vriend Arne voor steun en toeverlaat tijdens deze schrijfperiode en mijn studies.

Applaus gevraagd voor Gina en Geert voor alle leuke, steungevende en zorgende momenten tijdens mijn studies.

Verder wil ik alle jongeren en welzijnswerkers bedanken die bereidwillig waren om hun ervaringen en meningen te delen in een interview. Zonder hun medewerking kon dit onderzoek niet volbracht worden.

 

En voor alle lezers die dit werk in handen krijgen, hopelijk steken jullie er iets van op.

 

home lijst scripties inhoud vorige volgende